Loviste – Loviste – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Loviste – Loviste – Dalmatië

Exclusiviteit en stijl kenmerken dit prachtige vakantiehuis met zwembad direct aan zee. Het bevindt zich in de buurt van de accommodatie door de eigenaar. Ontspan op het prachtige overdekte terras aan de voorkant van het huis of aan de achterkant bij het zwembad met zonnedek. Geniet van de stilte en luister naar het geluid van de branding van de zee. Breng aangename zomeravonden door met gegrilde specialiteiten en een glas uitstekende Peljesac-wijn op dit grote terrein. Als u ooit uw oase wilt verlaten, ga dan naar het nabijgelegen Loviste, op ongeveer 2 km afstand, met uitstekende visrestaurants.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 6
Plaats: Loviste
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 5

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar LovisteDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie