Lisicic – Lisicic – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Lisicic – Lisicic – Dalmatië

Dit mooie vakantiehuis staat in een luxe omgeving op een uitgestrekt landgoed. De prachtige stenen villa is bij uitstek geschikt voor een verblijf van 7 personen. Het moderne interieur is ingericht in traditionele stijl. De minimum hoogte van het plafond op de zolder is 120 cm. In de ruime lounge kunt u een actief bezig zijn – maak gebruik van de fitnessapparatuur of geniet van een potje biljarten of darten. U kunt ook de lokale specialiteiten bereiden op de grill en er dan samen van genieten aan de grote tafel. Tevens kunt u gebruik maken van de de wijnkoelkast volgens een mini-bar-systeem. Natuurlijk is er ook een grote televisie. Vanuit deze kamer bereikt u een kleine typische ’taverne’ in de kelder, hier worden diverse historische voorwerpen uit de omgeving tentoongesteld. Buiten is een tafeltennistafel, een jeu de boulesbaan, schommels, wip, glijbaan en zandbak. De nabijgelegen stad Zadar is perfect voor een uitstapje.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 9
Plaats: Lisicic
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 5

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar LisicicDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie