Krusevo – Krusevo – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Krusevo – Krusevo – Dalmatië

Dit vakantiehuis is gelegen in het kleine stadje Susnjar II, op slechts 70 meter van de zee en het kiezelstrand. In de kelder bevindt zich de taverne, de ideale plek om gezellige uren door te brengen. Voor extra gemak, zijn een grill en een toilet beschikbaar op de begane grond. Op de 1e verdieping zijn er 2 slaapkamers, een keuken, woonkamer, badkamer en een ruim terras. Wij raden een bezoek aan de canyon Zrmanje, gelegen bij Obrovac, op ongeveer 10 km afstand. Zadar, met zijn culturele en historische bezienswaardigheden, ligt op ongeveer 45 km afstand.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 6
Plaats: Krusevo
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar KrusevoDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie