Kresevo Brdo – Kresevo Brdo – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Kresevo Brdo – Kresevo Brdo – Dalmatië

Dit mooie vakantiehuis is gelegen in het kleine dorpje Kresevo in het achterland van Omis. De accommodatie bestaat uit een keuken, woonkamer, badkamer en drie slaapkamers (een slaapkamer is een doorloopkamer). Naast het huis is er een zwembad dat kan worden verwarmd en bedekt, indien nodig, een sauna en een andere badkamer. Breng aangename uren door met familie of vrienden op het terras naast het zwembad, waar u ook heerlijke gerechten kunt bereiden op de barbecue. Kiezelstranden om te zwemmen of te raften zijn te vinden aan de rivier de Cetina op 3 km afstand en kiezelstranden aan zee in Omis op 15 km afstand.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 6
Plaats: Kresevo Brdo
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar Kresevo BrdoDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie