Kozino – Kozino – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Kozino – Kozino – Dalmatië

Dit gezellige en praktisch ingerichte vakantiehuis met eigen zwembad ligt in het kleine mediterrane stadje Kozino in de buurt van Zadar. Het bestaat uit drie afzonderlijke wooneenheden die verbonden zijn via interne en externe toegang en trappen, zodat deze woonplaats ideaal is voor meerdere gezinnen die samen hun vakantie willen doorbrengen en tegelijkertijd hun privacy willen behouden.
Geniet van het terras en barbecue op warme zomeravonden. Het huis heeft een tafeltennistafel, basketbalring en badmintonnet. Er zijn verschillende speeltoestellen voor de kinderen.
We raden uitstapjes aan naar de nabijgelegen nationale parken, die u zullen verrassen met hun prachtige natuur. U kunt ook de steden Zadar en Nin bezoeken met vele bezienswaardigheden.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 14
Plaats: Kozino
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar KozinoDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie