Kornati – Kornati – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Kornati – Kornati – Dalmatië

Ontdek de prachtige eilandwereld van het Kornati National Park en verblijf in dit eenvoudige en functioneel ingerichte vakantiehuis, dichtbij de zee. Natuurliefhebbers en liefhebbers van Robinson-toerisme die een ontspannen vakantie willen doorbrengen in de vrije natuur en zonder veel comfort, ver van de stress van het dagelijkse en hectische leven, zullen vinden wat hun hartje begeert. Dit vakantiehuis is gelegen op het eiland Kornati, in de baai Lopatica, die u per boot kunt bereiken vanaf het eiland Murter en tegen een vergoeding voor een heen en retour van ongeveer 150, – euro. De enige buurman en aan de waterkant gelegen, is een restaurant en in overleg met de eigenaar kunt u een boot van hem huren. Aangezien u geen eten in de buurt kunt kopen, moet u ervoor zorgen dat u genoeg voedsel van het vasteland meeneemt. Waterverbruik moet op verantwoorde wijze worden gebruikt.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 6
Plaats: Kornati
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar KornatiDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie