Korcula – Korcula – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Korcula – Korcula – Dalmatië

Dit appartement met twee verdiepingen bevindt zich in de buurt van de stad Korcula. Elke slaapkamer heeft een eigen badkamer. Drie slaapkamers met woonkamer en keuken bevinden zich op de eerste verdieping, de andere drie bevinden zich op de tweede verdieping. De woning is zeer ruim en biedt voldoende ruimte voor een vakantie samen. Je kunt de dag doorbrengen op de terrassen, heerlijke gerechten bereiden bij de grill of spetteren in het kleine zwembad. Bezoek prachtige stranden en geniet van de wandeling naar het populaire Korcula. De receptie bevindt zich op de begane grond.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 14
Plaats: Korcula
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar KorculaDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie