Komarna – Komarna – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Komarna – Komarna – Dalmatië

Het ruime appartement ligt vlak bij de zee en is ideaal voor een ontspannen vakantie met het gezin. Het bevindt zich op de tweede verdieping en heeft twee terrassen. Vanaf het terras aan de voorkant kunt u genieten van een prachtig uitzicht op zee om op het terras aan de achterkant ontspannen met uw favoriete boek. Het dichtstbijzijnde kiezelstrand ligt op ongeveer 80 meter afstand en het kustplaatsje Komarna is een kleine toeristische bestemming, van waaruit u dagtochten kunt maken naar de beroemde stad Dubrovnik en naar het eiland Korcula.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 6
Plaats: Komarna
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar KomarnaDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie