Komarna – Komarna – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Komarna – Komarna – Dalmatië

Dit mooie appartement is gelegen op de eerste verdieping van een gezinswoning in het kleine dorpje Komarna. Breng een aangename vakantie door, weg van de drukte in dit ruime en gezellige vakantieverblijf. Het hoogtepunt van het appartement is het terras, van waaruit een fantastisch uitzicht op de schijnbaar eindeloze blauwe zee en de riffen en rotsen van het schiereiland Peljesac. De kiezelstranden “Uvala-strand” en “Komarna-strand” trekken toeristen aan met hun schoonheid. Adrenalinefans zullen worden meegesleept door de stroom van de Neretva-rivier en u een reis naar Dubrovnik mag niet ontbreken!

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 8
Plaats: Komarna
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar KomarnaDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie