Klek – Klek – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Klek – Klek – Dalmatië

Het resort Klek, waar deze charmante vakantieappartementen zich bevinden, verrijkt tennisbanen, tafeltennis, boten, waterfietsen en andere standaardfaciliteiten die kunnen worden gehuurd. De appartementen bevinden zich in een gezinswoning en zijn eenvoudig en functioneel ingericht. Je hebt ook kleine, overdekte terrassen die je uitnodigen voor een gezellig samenzijn. De locatie is geschikt voor uitstapjes naar verschillende bestemmingen zoals de eilanden Korcuala en Peljesac of zelfs de steden Mostar en Medugorje in het naburige Bosnië en Herzegovina. Als je even wilt ontsnappen aan het stadsleven en de drukte, is deze plek perfect voor een ontspannen vakantie waar je kunt genieten van de blauwe zee.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 4
Plaats: Klek
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar KlekDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie