Kijevo – Kijevo – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Kijevo – Kijevo – Dalmatië

Dit mooi ingerichte vakantiehuis ligt in de buurt van de stad Drnis, in het kleine dorp Kijevo. Op het terrein is een zwembad waar u tijdens warme zomerdagen verkoeling kunt vinden. Er is een barbecue waar u heerlijke gerechten kunt maken. Ontdek de omgeving van Kiew en geniet van de mooie natuur in het achterland van Dalmatië. Bezoek ook de stad Vrlika waar enige bezienswaardigheden zijn: Fort Prozor, Lelas Mühlen, Balecki Brug, de bron van de ziel en de bron van de rivier Cetina die in Civljane, op slechts weinige kilometers van de stad Vrlika.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 6
Plaats: Kijevo
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 5

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar KijevoDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie