Kastel Sucurac – Kastel Sucurac – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Kastel Sucurac – Kastel Sucurac – Dalmatië

Dit ruime appartement wacht op u op de eerste verdieping van een gezinswoning en heeft 3 slaapkamers, 2 badkamers, een woonkamer met keuken en een groot terras met uitzicht op zee.
Hier woon je in het dorp Kastel Sucurac, dat behoort tot een van de zeven Kastelas tussen Trogir en Split. Er is een goed bewaard gebleven verdedigingstoren in de oude stad, evenals vele restaurants en cafes waar u heerlijke maaltijden en goede wijnen kunt proberen in een gezellige sfeer. De naburige steden Split, Solin en Trogir zijn de moeite waard, die vol culturele evenementen zijn tijdens de zomermaanden.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 8
Plaats: Kastel Sucurac
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar Kastel SucuracDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie