Kastel Stari – Kastel Stari – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Kastel Stari – Kastel Stari – Dalmatië

Breng een ontspannen vakantie door in Kastel Stari. Dit comfortabele vakantiehuis bestaat uit drie units met binnencommunicatie, een op de begane grond en nog twee op de eerste verdieping. Op de begane grond is er ook een sociale ruimte, een fitnessruimte en een sauna. In Kastel Stari vindt u prachtige kiezelstranden en goede restaurants met lokale specialiteiten. Het oude centrum van Trogir is indrukwekkend gelegen op een klein eiland. Het staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO en is bijzonder omdat het al enkele jaren wordt bewoond.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 12
Plaats: Kastel Stari
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar Kastel StariDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie