Kastel Stafilic – Kastel Stafilic – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Kastel Stafilic – Kastel Stafilic – Dalmatië

Het vakantiehuis met zwembad en smaakvol interieur, evenals een ruime buitenzijde van 1200 m², ligt in een idyllische omgeving, niet ver van Trogir (6 km) en Split (18 km). In de omgeving kunt u een bezoek brengen aan de Krka-watervallen, de bedevaartplaats Mec?ugorje, het blauwe meer en de verwoeste stad Salona. De bungalow bestaat uit een keuken, drie slaapkamers, drie badkamers en een extra toilet. Gasten kunnen ontspannen op de terrassen en gebruikmaken van de barbecue, die in de zomer onmisbaar is. Verfris uzelf in het zwembad voor het huis of in de zee, op ongeveer 400 meter afstand. Het omheinde perceel laat kinderen gelukkig spelen en voor volwassenen is er een volleybalveld op het gazon.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 8
Plaats: Kastel Stafilic
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 5

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar Kastel StafilicDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie