Kastel Stafilic – Kastel Stafilic – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Kastel Stafilic – Kastel Stafilic – Dalmatië

Deze twee comfortabele appartementen bevinden zich in een modern appartementengebouw op de eerste en tweede verdieping. Elk appartement heeft twee fietsen en een gemeenschappelijk zwembad voor verfrissing op warme zomerdagen. Op het terrein is er een paviljoen met een grill en een kinderspeelplaats. Er is een gedeelde fitnessruimte op de begane grond voor sportieve gasten. Op ongeveer 8 km afstand bereik je de stad Trogir met een verscheidenheid aan bezienswaardigheden, sport- en recreatiemogelijkheden en culturele evenementen. Elk appartement heeft twee parkeerplaatsen in de schaduw.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 8
Plaats: Kastel Stafilic
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar Kastel StafilicDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie