Kastel Novi – Kastel Novi – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Kastel Novi – Kastel Novi – Dalmatië

In een gezinswoning in Kastel Novi bevinden zich deze twee ruime appartementen. Het appartement HR-28978 bevindt zich op de eerste verdieping en de HR-28974 bevindt zich op de tweede verdieping, beide hebben dezelfde indeling. De appartementen zijn eenvoudig en aangenaam ingericht en hebben elk drie slaapkamers, elk met airconditioning en een eigen badkamer. De nabijheid van de luchthaven, de prachtige stranden, evenals de historische steden Trogir en Split is een voordeel van deze vakantiewoningen. In Trogir en Split vindt u vele attracties en een rijk entertainment- en gastronomisch aanbod.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 8
Plaats: Kastel Novi
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar Kastel NoviDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie