Kastel Novi – Kastel Novi – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Kastel Novi – Kastel Novi – Dalmatië

Deze twee prachtig ingerichte appartementen bevinden zich in een villa in Kastel Novi, met HR-28337 op de eerste verdieping en HR-28590 op de tweede verdieping. De appartementen hebben dezelfde indeling en beschikken elk over drie slaapkamers. De vriendelijke huiseigenaren wonen op de begane grond en staan tot uw beschikking tijdens uw verblijf. In Kastel Novi vindt u de mooiste stranden van de hele Kastela Riviera, welke uitnodigen om te zwemmen en te zonnebaden. Bezoek ook Kastel Stafilic, beroemd om zijn Rotondo-kasteel gebouwd in 1508.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 8
Plaats: Kastel Novi
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar Kastel NoviDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie