Kastel Kambelovac – Kastel Kambelovac – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Kastel Kambelovac – Kastel Kambelovac – Dalmatië

Het vakantiehuis ligt op een perceel op ongeveer 500 m van de hoofdweg. Het huis is omringd door het groen van de natuur en olijfbomen. Vanaf het terras bij het zwembad heeft u een gedeeltelijk uitzicht op de zee. Dit vakantiehuis bestaat uit een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed, een badkamer en een woonkeuken met nog een slaapmogelijkheid. Aan de rechterkant van het huis vlakbij het terras aan het zwembad, vindt de barbecue met houten tafel en banken, voor gezellige momenten. Het huis ligt op een goed startpunt, aangezien de luchthaven, de jachthaven en het historische oude stadscentrum van Trogir, Salona en Split in de buurt zijn gelegen.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 5
Plaats: Kastel Kambelovac
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar Kastel KambelovacDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie