Kastel Kambelovac – Kastel Kambelovac – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Kastel Kambelovac – Kastel Kambelovac – Dalmatië

Interessante vakantiehuis op een groot perceel en geschikt voor gezinnen of koppels. De begane grond en de eerste verdieping zijn verbonden met een binnentrap. In de kelder bevindt zich een sauna. Een deel van het zwembad met tegenstroom voor kinderen en tevens lichteffecten. Een kleine vijver met exotische vissen in de tuin. Vanaf de terrassen heeft u een prachtig uitzicht over de zee en de eilanden. Een natuurlijk kiezelstrand ligt op ongeveer 1,3 km. Kastela bestaat uit zeven dorpen, die zijn verbonden met een promenade. Hier vindt u alles wat u nodig heeft op vakantie zoals een uitstekende jachthaven. Bezoek de culturele steden Split (9 km) en Trogir (12 km).

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 8
Plaats: Kastel Kambelovac
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 5

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar Kastel KambelovacDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie