Kastel Kambelovac – Kastel Kambelovac – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Kastel Kambelovac – Kastel Kambelovac – Dalmatië

Deze prachtig ingerichte appartementen bevinden zich in een privehuis met een omheind terrein in Kastel Kambelovac. Op de begane grond bevindt zich het appartement HR-31120 met een slaapkamer. Op de eerste verdieping bevindt zich het appartement HR-31118 met twee slaapkamers en het appartement HR-31119 met een open slaapkamer. Op de derde verdieping is het appartement HR-31117 met twee slaapkamers en uitzicht op zee. Het dichtstbijzijnde strand ligt op korte loopafstand. Bezoek de cultureel rijke steden Trogir en Split, die entertainment bieden voor alle leeftijden.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 6
Plaats: Kastel Kambelovac
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar Kastel KambelovacDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie