Jozo – Omis – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Jozo – Omis – Dalmatië

Zadvarje 26 km van Omis: Eengezinswoning “Jozo”. In het gehucht Sodani, 3 km van het centrum van Zadvarje, 9 km van het centrum van Brela, 12 km van het centrum van Makarska, rustige, zonnige ligging, 5 km van zee, te midden van groen. Voor alleengebruik: terrein 1.570 m2 (omheind), tuin 200 m2 met gazon 500 m2, openluchtzwembad hoekig (8 x 3 m, 30 m2, 150 cm diepte, 01.05.-01.10.) met trap. Buitendouche, barbecue, kinderspeelplaats (schommel). In het huis: internetaansluiting, wasmachine. Parkeerplaats (voor 5 auto’s) bij het huis op het terrein. Winkel 3 km, restaurant 3 km, kiezelstrand 5 km. Wandelroutes 100 m vanaf het huis, fietspad 150 m.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 8
Plaats: Omis
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar OmisDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie