Jesenice – Jesenice – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Jesenice – Jesenice – Dalmatië

In een privehuis bevinden zich deze prachtig ingerichte vakantieappartementen. Het appartement HR-28850 bevindt zich op de tweede verdieping. De appartementen HR-28117 en HR-28118 bevinden zich naast elkaar op de eerste verdieping, zodat ze samen kunnen worden gehuurd. Op de gemeenschappelijke barbecue, die beschikbaar is voor alle bewoners van het huis, kunt u verschillende gerechten bereiden. Het gemeenschappelijke zwembad ligt achter het huis, op een heuvel. In Omis, kunt u uw vakantie verrijken met culturele, amusante en sportieve activiteiten, zoals raften, zipline en freeclimbing.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 6
Plaats: Jesenice
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar JeseniceDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie