Jesenice – Jesenice – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Jesenice – Jesenice – Dalmatië

Deze praktisch ingerichte en goed uitgeruste vakantieappartementen bevinden zich in een mooi appartementencomplex op een heuvelachtig terrein. Het vakantieappartement HR-26657 strekt zich uit over twee verdiepingen (interne trap) en beschikt over een ruim terras met een prachtig uitzicht op de zee. De appartementen HR-26658 en HR-26660 bevinden zich op de eerste verdieping, terwijl HR-26659 zich op de begane grond bevindt. De barbecue en het grondstuk staan tot uw beschikking voor gemeenschappelijk gebruik. In Omis vindt u tijdens de zomermaanden veel entertainment, waardoor uw vakantie nog interessanter wordt.Adrenalinezoekers zijn hier op de juiste plek, omdat het brede scala aan sportactiviteiten je polsslag sneller doet kloppen: van zip-line tot raften tot vrij klimmen! Niets staat een onvergetelijke vakantie in de weg.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 6
Plaats: Jesenice
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar JeseniceDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie