Jadrija – Jadrija – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Jadrija – Jadrija – Dalmatië

Voor een ontspannende vakantie in afzondering van de dagelijkse stress is dit mooie vakantiehuis gelegen. Een goed onderkomen voor een groot gezin. Buiten de stijvolle en moderne inrichting is er op het grote grondstuk een zwembad (verwarmd), whirlpool. ligstoelen en een lounge set aanwezig waar u kunt onstpannen en af kunt koelen na hete zomerdagen. ´s Avonds kunt u genieten in de sauna. De tuin, die is aangelegd als een mediteraan park, biedt ook een moestuin aan, waar u gebruik van kunt maken. Het huis bevindt zich op slechts 12 km van Sibinek. U heeft panoramisch uitzicht op Sibinek vanaf het terras op de eerste verdieping. Vanaf hier kunt u de tegenovergelegen baai zien liggen. De populaire toeristenplaats Vodice is op slecht 7 km verwijderd en heeft een rijk gastronomisch en recreatief aanbod. Bezoek daarnaast het nationale park van Krka en Kornati.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 8
Plaats: Jadrija
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 5

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar JadrijaDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie