Ivan Dolac – Ivan Dolac – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Ivan Dolac – Ivan Dolac – Dalmatië

Aan de zuidkant van het eiland Hvar ligt dit prachtige dorp Ivan Dolac, omgeven door wijngaarden, mediterrane planten en natuurlijke stranden. Op de eerste verdieping is dit functioneel ingerichte appartement en heeft een terras met een groot terras met uitzicht op de zee. Het interieur bestaat uit twee slaapkamers, een keuken en een badkamer. Op het terrein wordt de barbecue gedeeld. Bij de eigenaar kan u zelfgemaakte producten kopen, zoals wijn en olijfolie. In het dorp is er een supermarkt voor de dagelijkse behoeften, terwijl bulkaankopen worden gedaan in de stad Jelsa. Aanbevolen zijn bezoeken aan de stranden Sv. Nedjelja, Jagodna en Zavala. De zuidkant van het eiland wordt bereikt door een tunnel met een rijstrook.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 4
Plaats: Ivan Dolac
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar Ivan DolacDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie