Islam Latinski – Islam Latinski – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Islam Latinski – Islam Latinski – Dalmatië

Dit prachtige vakantiehuis is gelegen in Islam Latinski en biedt op het omheinde terrein een verfrissend zwembad, een kleine taverne en kinderspeelspullen. De elegant ingerichte woonkamer bestaat uit twee afzonderlijke appartementen, die toegankelijk zijn via een buitentrap. De nabijgelegen stad Zadar met bekende bezienswaardigheden, musea en restaurants is een bezoek waard. Evenals de natuurlijke schoonheden, het Paklenica National Park en het natuurpark Velebit. Evenals de natuurlijke schoonheden, het Paklenica National Park en het natuurpark Velebit. Sportliefhebbers hebben de mogelijkheid om te raften op de rivier de Zrmanja en de kloof. De nabijgelegen hoofdweg A1 is een ideaal startpunt voor excursies en een snelle verbinding met Zadar.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 10
Plaats: Islam Latinski
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar Islam LatinskiDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie