Imotski – Imotski – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Imotski – Imotski – Dalmatië

Dit elegante vakantiehuis ligt boven de stad Imotski en trekt zijn bezoekers aan met een romantische uitstraling. Dat een slimme combinatie van pastelkleuren en elegante ornamenten blijkt te zijn. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot het overdekte terras en zwembad, waar waterliefhebbers en zonaanbidders het grootste deel van hun tijd zullen doorbrengen. Voor wandelaars en fietsers is Imotski erg populair vanwege het bergachtige landschap, het Blauwe en Rode Meer met hun legendes en mythen zijn zeker een bezoek waard.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 8
Plaats: Imotski
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar ImotskiDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie