Hodilje – Hodilje – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Hodilje – Hodilje – Dalmatië

Deze eenvoudige en functioneel ingerichte appartementen bevinden zich in het kleine kustplaatsje Hodilje en dicht bij de zee. Ze bevinden zich in een appartementengebouw en hebben een eigen balkon met een fantastisch uitzicht.

Op het schiereiland Peljesac vindt u prachtige badstranden, evenals vele cafes en restaurants in de stad Orebic. In de stad Ston, ook bekend als de Salt City, kun je de langste verdedigingsmuur van Europa bezoeken. Proef de uitstekende Dingac-wijn in deze wijnbouwomgeving. Maak ook van de gelegenheid gebruik om de prachtige oude binnenstad van Dubrovnik en het Mljet Nationaal Park op het eiland met dezelfde naam te bezoeken.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 3
Plaats: Hodilje
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar HodiljeDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie