Gornji Humac – Gornji Humac – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Gornji Humac – Gornji Humac – Dalmatië

Aan de zuidkant van het eiland, niet ver van de weg die de grootste eilandsteden Supetar en Bol met elkaar verbindt, ligt deze agro-toerismeboerderij met een gezellige sfeer. Het ligt dicht bij het dorp Gornji Humac in een oase van mediterrane flora en fauna en heeft een panoramisch uitzicht over de stad Bol, dat is 10 km verder gelegen. Dit zeer goed ingerichte huis voor 8 personen, met de laagste plafondhoogte op de zolder van ongeveer 120 cm, heeft een eigen zwembad en is gescheiden van de rest van het landgoed. Aan de andere kant is er een restaurant en een accommodatie voor ongeveer 35 mensen. Wij kunnen eten en diverse andere diensten tegen een extra vergoeding aanbieden, zoals voor bruiloften, verjaardagen of iets dergelijks. Een traditionele Dalmatische ‘Konoba’ is een onderdeel van het restaurant dat naast het vakantiehuis is gelegen. Daar vindt u een breed gastronomisch aanbod van eten en wijn. Bezoek de stad Bol met een scala aan activiteiten. Hier is ook het interessante strand Zlatni Rat (Gouden Hoorn), waarvan de vorm elke dag verandert door de wind.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 8
Plaats: Gornji Humac
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar Gornji HumacDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie