Gornji Dolac – Gornji Dolac – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Gornji Dolac – Gornji Dolac – Dalmatië

Dit vakantiehuis ligt in een klein dorpje in het Dalmatische achterland, in een heuvelachtige en natuurlijke omgeving. De wegen en paden door de natuur zijn ideaal om te wandelen en fietsen en de berg Mosor biedt ideale mogelijkheden om de dag in de frisse lucht door te brengen. Het interieur bestaat uit twee slaapkamers, een keuken en een badkamer. Buiten vindt u een verfrissend zwembad en de goed onderhouden tuin, waar u zich kunt laten verwennen door de zon. Op de nabijgelegen boerderij van de eigenaar kunt u verschillende huisdieren en boerderijdieren observeren. De prachtige kiezelstranden en de rivier de Cetina liggen op ongeveer een half uur rijden.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 4
Plaats: Gornji Dolac
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar Gornji DolacDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie