Glavina Donja – Glavina Donja – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Glavina Donja – Glavina Donja – Dalmatië

Dit vakantiehuis met zwembad ligt aan de voet van de stad Imotski, in het achterland van Midden-Dalmatië. Het is eenvoudig maar netjes ingericht en strekt zich uit tot de begane grond en de eerste verdieping met een binnentrap. Aan de voorzijde van het huis is een terras met uitzicht op de noordkant van het natuurpark Biokovo. Achter het huis zijn de ligweide en het zwembad, het terras met barbecue en de speelruimte voor kinderen. Ontdek het gebied op de fiets. Mooie kiezelstranden aan de Makarska Riviera met vele recreatieve mogelijkheden kunnen in ongeveer 30 minuten met de auto worden bereikt.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 8
Plaats: Glavina Donja
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar Glavina DonjaDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie