Gdinj – Gdinj – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Gdinj – Gdinj – Dalmatië

Rust en vermaakt bied dit vakantiehuis in een kleine baai op het eiland Hvar. Het is omgeven door ongerepte natuur en mediterrane planten en u zult veel waterpret beleven in het kristalheldere water. De binnenruimtes zijn eenvoudig en functioneel ingericht en het absolute hoogtepunt van het huis is het terras met zeezicht. Terwijl u aan de barbecue heerlijke maaltijden bereid, zult u de tijd gaan vergeten in de heerlijke zon. De stroomvoorziening wordt voorzien door zonnepanelen, daarmee is het stroomverbruik begrenst. 700 meter onverharde weg tot aan het vakantiehuis. Watervoorziening via een watertank. Steile toegang tot de zee.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 5
Plaats: Gdinj
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar GdinjDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie