Eco Ranch Wild North House – Benkovac – Dalmatië – Kroatie – Bungalownet

Eco Ranch Wild North House – Benkovac – Dalmatië

Eco Ranch Wild North ligt in het hart van Bukovica in het achterland van Dalmatië.
Op 300 meter van de Ranch ligt de excursieplaats Fairy Valley. Het hoogste punt van Fairy Valley ligt op een hoogte van 650 m en is het hoogste punt in het gebied. Het biedt aan de ene kant uitzicht op de zee en de eilanden van Dalmatië en op de andere bergen. Over de hele bergkam waarop de Fairy Valley ligt, is een uitstekende geasfalteerde weg van ongeveer tien kilometer aangelegd.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 9
Plaats: Benkovac
Regio: Dalmatië
Land: Kroatie
Huisdieren toegestaan: Nee
Bungalow op vakantiepark: Nee
Aantal sterren: 2

Sinds 1996 verhuurt Bungalow.net vakantiewoningen in heel Europa, dus ook in Kroatië (met kantoor in Nederland). Bungalow.net contracteert eigenaren en verhuurt rechtstreeks aan particulieren. Goed om te weten dat Bungalow.net Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd is. Een verblijf in de vakantiehuizen in Kroatië is gezellig, comfortabel en betaalbaar. U vindt ze op de mooiste plekjes. De Kroatische eilanden zijn stuk voor stuk de prachtigste bestemmingen voor uw vakantie. Daarnaast biedt vakantieland Kroatië prachtige badplaatsen aan de kust. Een land met prachtige historische steden, indrukwekkende natuur en een schitterende kust. Het landschap van dit mooie vakantiegebied is afwisselend met laagland, met heuvels begroeid met wijngaarden maar ook met grotten. Cultureel kunt u van alles ontdekken zoals kerken, kloosters, kastelen en musea.

Bekijk hier alle vakanties van Bungalow.net of alle vakanties naar BenkovacDalmatië

Bron: Bungalow.net

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie