Dubrovnik – Dubrovnik – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Dubrovnik – Dubrovnik – Dalmatië

Dit mooie appartement met twee slaapkamers bevindt zich op de eerste verdieping van een gezinswoning. Het is volledig uitgerust en smaakvol ingericht, waardoor het ideaal is voor koppels of kleinere gezinnen. Het voordeel van dit appartement is de locatie, omdat het zich boven de baai van Lapad bevindt, die een van de beroemdste stranden van Dubrovnik biedt met een prachtige promenade, restaurants, cafes en winkels. Het strand is een kiezelstrand en goed voor kinderen. De stad Dubrovnik is een van de beroemdste en aantrekkelijkste toeristische bestemmingen bezocht door gasten van over de hele wereld. In zijn rijke aanbod vindt elke bezoeker iets voor zichzelf. Dubrovnik staat bekend om zijn muren die de stad in de loop van de geschiedenis tegen vele veroveraars hebben beschermd, maar ook vol andere historische en culturele bezienswaardigheden.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 5
Plaats: Dubrovnik
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar DubrovnikDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie