Duba – Duba – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Duba – Duba – Dalmatië

Geniet hier met uw familie en vrienden van een aangename vakantie aan de Middellandse Zee. Dit vakantieappartement met zwembad bestaat uit vier studio appartementen en meerdere terrassen. De studioappartementen bevinden zich aan de achterzijde van het gebouw en het verhoogde zwembadgedeelte bevindt zich ten hoogte van het dak. Vanaf hier heeft u schitterend uitzicht op de zee en kunt u genieten van de zonsondergang. De kleine plaats Duba ligt in de buurt van de Neretva-Delta, waar in een mooi landschap met meerdere rivierarmen, perzikken, olijven en sinaasappels worden verbouwd. Maak een dagtocht naar de historische stad Dubrovnik.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 10
Plaats: Duba
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar DubaDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie