Donji Prolozac – Donji Prolozac – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Donji Prolozac – Donji Prolozac – Dalmatië

Dit ruime vakantiehuis is gelegen in het dorp Prolasac Donji, nabij de stad Imotski. Prachtig ingericht, biedt het zijn gasten de mogelijkheid om een ontspannen en plezierige vakantie door te brengen. Aan de voorzijde van het huis is er een overdekt terras, waarna een groot zwembad op warme zomerdagen verkoeling biedt. Uw kinderen zullen ook genieten van de kinderspeelplaats en u kunt heerlijke maaltijden bereiden op de barbecue. Sportfaciliteiten zijn te vinden op het sportveld in de buurt van het huis, dat bestaat uit voetbal- en basketbalvelden. De kustplaatsen Baska Voda, Brela en Makarska zijn met de auto in ongeveer een half uur te bereiken.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 12
Plaats: Donji Prolozac
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar Donji ProlozacDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie