Donji Karin – Donji Karin – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Donji Karin – Donji Karin – Dalmatië

Deze twee modern uitgeruste appartementen HR-18080 en HR-18081 bevinden zich in de plaats Donja Karina. De in de buurt gelegen rivier Zrmanje is een paradijs voor natuurliefhebbers en actieve vakantiegangers. Via een klein en steil pad bereikt u het dichtstbijzijnde kiezelstrand. In de tuin kunt u met familie en vrienden een barbecue organiseren. Bezoek de historische stad Zadar met veel bezienswaardigheden en goede bars en restaurants, gelegen op 38 km afstand. De stad Zadar beschikt over enkele unieke kunstwerken. Luister naar de klanken van het bijzondere Zeeorgel en bewonder het licht van de Zonnegroet.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 5
Plaats: Donji Karin
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar Donji KarinDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie