Dicmo – Dicmo – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Dicmo – Dicmo – Dalmatië

Dit aantrekkelijke vakantiehuis met een zwembad ligt in het kleine dorpje Dicmo, in het prachtige achterland van Split. Het interieur is mooi en eigentijds, en het buitenterrein heeft een groot terras. Op het terrein kunt u minivoetbal of volleybal spelen. Naast het vakantiehuis vindt u een zomerkeuken met een typische Dalmatische barbecue en een recreatieruimte met fitnessapparatuur en tafelvoetbal. Als u in de zee wilt zwemmen, rijd dan naar de prachtige stranden rond Split. In de regio Cetina kunt u ook paardrijden, wandelen, raften en vissen.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 8
Plaats: Dicmo
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar DicmoDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie