Dalmatian Holiday House Irena – Benkovac – Dalmatië – Kroatie – Bungalownet

Dalmatian Holiday House Irena – Benkovac – Dalmatië

In dit pittoreske dorpje heb je het gevoel alsof de tijd heeft stilgestaan, de authentieke landelijke architectuur bewaard gebleven, oude tradities en manier van leven nog steeds beleefd, evenals kostuums, vaak gedragen door oudere bewoners. Een echte adem uit het verleden, die de drukte van het moderne leven heeft overleefd, ervaring die aan de smaak moet worden overgelaten door het eten, de wijn en de tradities van warme en gastvrije mensen, uw gastheer hier allemaal.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 8
Plaats: Benkovac
Regio: Dalmatië
Land: Kroatie
Huisdieren toegestaan: Ja
Bungalow op vakantiepark: Nee
Aantal sterren: 3

Sinds 1996 verhuurt Bungalow.net vakantiewoningen in heel Europa, dus ook in Kroatië (met kantoor in Nederland). Bungalow.net contracteert eigenaren en verhuurt rechtstreeks aan particulieren. Goed om te weten dat Bungalow.net Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd is. Een verblijf in de vakantiehuizen in Kroatië is gezellig, comfortabel en betaalbaar. U vindt ze op de mooiste plekjes. De Kroatische eilanden zijn stuk voor stuk de prachtigste bestemmingen voor uw vakantie. Daarnaast biedt vakantieland Kroatië prachtige badplaatsen aan de kust. Een land met prachtige historische steden, indrukwekkende natuur en een schitterende kust. Het landschap van dit mooie vakantiegebied is afwisselend met laagland, met heuvels begroeid met wijngaarden maar ook met grotten. Cultureel kunt u van alles ontdekken zoals kerken, kloosters, kastelen en musea.

Bekijk hier alle vakanties van Bungalow.net of alle vakanties naar BenkovacDalmatië

Bron: Bungalow.net

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie