Brusje – Brusje – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Brusje – Brusje – Dalmatië

Brusje is een dorp op een heuvel in de buurt van Hvar, op het noordelijke deel van het eiland gelegen, en slechts 6 km van de stad. Het dorp is bekend om zijn productie van lavendel en olijfolie. Het vakantiehuis bevindt zich in dit idyllische dorp en vanaf het terras heeft u een mooi panoramisch uitzicht over de zee en het vaste land. Het is ideaal voor een vakantie met een klein gezin. Het zwembad biedt een heerlijke verfrissing en op het zwembadterras kunt u heerlijk ontspannen. De parkeerplaats ligt 150 m van het huis. Het huis is vanaf de straat middels een steil voetpad te bereiken.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 4
Plaats: Brusje
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar BrusjeDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie