Brodarica – Brodarica – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Brodarica – Brodarica – Dalmatië

Deze gezellige appartementen zijn gelegen in Brodarica direct aan zee. Het comfortabele appartement HR-21865 is ideaal voor een familievakantie, terwijl de HR-21864 geschikt is voor een stel. U zult genieten van het geweldige uitzicht op zee en op het eiland Krapanj, dat bekend staat om zijn sponsverwerking. Aan de voorzijde van het huis is een betonnen strand en een paar meter verder is een kindvriendelijk kiezelstrand. In het dorp zijn er goede restaurants en tavernes, waar u de specialiteiten moet proeven. De bekende badplaats Solaris ligt op ongeveer 3 km afstand en biedt veel recreatieve activiteiten.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 6
Plaats: Brodarica
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar BrodaricaDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie