Brodarica – Brodarica – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Brodarica – Brodarica – Dalmatië

Dankzij de locatie op een heuvel kunt u genieten van een prachtig uitzicht op de zee. U verblijft hier op de tweede verdieping van een goed onderhouden huis in Brodarica. Beide appartementen hebben een terras. Voor heerlijke maaltijden is er een barbecue beschikbaar op het gedeelde terrein. Brodarica heeft veel uitstekende restaurants, cafes, bars en prachtige stranden. Langs de kust strekt zich een promenade uit, die ideaal is voor avondwandelingen. Profiteer van de nabijheid van de stad Sibenik, de nationale parken Krka en Kornati.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 4
Plaats: Brodarica
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar BrodaricaDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie