Bol – Bol – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Bol – Bol – Dalmatië

Dit typisch Dalmatische stenen huis is gelegen in Bol op het eiland Brac. Het werd gebouwd in de eerste helft van de 20e eeuw en volledig aangepast aan de huidige levensstandaard. Veel van de traditionele details zijn bewaard gebleven in het moderne interieur en geven deze warmte thuis. Het huis bestaat uit vier verdiepingen, met begane grond en eerste verdieping verbonden door externe trappen. Op alle andere verdiepingen is er een interne trap. Op de begane grond is een slaapkamer zonder raam, maar het wordt licht door het eetgedeelte en de keuken. Ontspan op het ruime terras, de loungesuite of in de hot tub.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 10
Plaats: Bol
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar BolDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie