Bokolj (PSM154) – Pasman/Pasman – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Bokolj (PSM154) – Pasman/Pasman – Dalmatië

Eengezinswoning “Bokolj (PSM154)”. 8 km van het centrum van Dobropoljana, 5 km van het centrum van Banj, 15 m van zee, 15 m van het strand. Voor alleengebruik: terrein 1.800 m2, boomgaard, openluchtzwembad hoekig (5 x 3 m, 140 cm diepte, 01.05.-09.10.). Buitendouche, barbecue. Rommelige toegangsweg tot aan het huis (1.5 km onverharde weg). Parkeerplaats (voor 4 auto’s) op het terrein. Winkel 5 km, veerboot “Preko” 18 km, rotsstrand 15 m. Let op: Eerste verdieping is afgesloten en niet bewoond. Het leidingswater heeft geen drinkwaterkwaliteit.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 7
Plaats: Pasman/Pasman
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 2

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar Pasman/PasmanDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie