Blato – Blato – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Blato – Blato – Dalmatië

U vergeet de mooiste dagen van het jaar niet gauw in dit heerlijke, stenen huis. Hier kunt u van de zon genieten en zwemmen in de kristalheldere zee. Het huis ligt slechts tien meter van een eigen strand. Als het te warm wordt, kunt u zich terugtrekken op het terras dat in de schaduw van pijnbomen ligt. Het huis bestaat uit 2 aparte eenheden welke middels een buitentrap met elkaar verbonden zijn. De begane grond is niet gerenoveerd en beschikt over eenvoudige meubels. Er is een gratis aanlegplaats voor gasten die met hun eigen boot komen.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 10
Plaats: Blato
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar BlatoDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie