Blace – Blace – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Blace – Blace – Dalmatië

Op de eerste verdieping van dit prive huis in het kleine stadje Blace vindt u dit modern ingerichte appartement met terras en een prachtig uitzicht op zee, waardoor de ochtendkoffie nog lekkerder is. De hoofdingang van het appartement is bereikbaar via een externe trap en de interne trap in het appartement leidt naar een galerij die niet in gebruik is. In de buurt van het huis zijn er rots- en kiezelstranden, die u uitnodigen om te ontsnappen aan de hoge zomertemperaturen in de kristalheldere zee. Aanbevolen zijn bezoeken aan Dubrovnik en Mostar, steden die u uitnodigen voor zomerevenementen.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 6
Plaats: Blace
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar BlaceDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie