Biograd – Biograd – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Biograd – Biograd – Dalmatië

Dit volledig omheinde vakantiehuis is omgeven door planten en bestaat uit twee slaapkamers, badkamer, keuken en woonkamer met uitgang naar een terras. De eerste verdieping is niet toegankelijk. Het centrum, waar ook enkele stranden liggen, ligt op slechts een kilometer afstand. Het beroemdste strand in de omgeving is het zandstrand van Soline, met veel schaduw, evenals tal van recreatieve mogelijkheden voor kinderen en volwassenen en eetgelegenheden. Bezoek de nationale parken in de omgeving, evenals het natuurpark Vrana, waar het ornithologisch reservaat ligt. Voor fietsers zijn er prachtige fietsroutes in de omgeving.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 5
Plaats: Biograd
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar BiogradDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie