Biograd – Biograd – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Biograd – Biograd – Dalmatië

Ongeveer 1 km van het centrum van het mooie stadje Biograd liggen de twee volledig uitgeruste appartementen. Geniet van de verschillende badstranden, zoals het zandstrand Soline, met schaduwrijke dennenbomen, dat vooral geschikt is voor gezinnen met kinderen, maar ook voor alle liefhebbers van zandstranden. Wandel langs de vele cafes en bars aan de boulevard. Elk appartement heeft een overdekt terras en de barbecue staat tot uw beschikking voor gemeenschappelijk gebruik. Bezoek het natuurpark “Vransko jezero” (Lake Vrana) met zijn moerasgebied en een soortrijk ornithologisch reservaat.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 5
Plaats: Biograd
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar BiogradDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie