Biograd – Biograd – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Biograd – Biograd – Dalmatië

Dit functioneel ingerichte appartement, bereikbaar via een buitentrap, bevindt zich in Biograd. Naast twee slaapkamers, een keuken en een badkamer zijn er ook terrassen waar u kunt ontspannen en een gedeelde barbecue. Verken Biograd met zijn zand- en kiezelstranden of bezoek een pretpark en ervaar leuke en onvergetelijke momenten. Voor natuurliefhebbers, raden we aan een bezoek te brengen aan het meer van Vrana, het nationale park Krka en de Kornati-eilanden. Biograd ligt tussen twee grote steden, Zadar en Sibenik, die beide rijk zijn aan culturele en historische bezienswaardigheden.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 6
Plaats: Biograd
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar BiogradDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie