Bilice – Bilice – Dalmatië – Kroatië – Chaletnu

Bilice – Bilice – Dalmatië

Dit smaakvolle vakantiehuis met zwembad is gelegen in het kleine dorpje Vrulje, in de buurt van Sibenik. De unieke locatie is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar rust en stilte op vakantie en ontsnappen aan de drukte van de stad. Het huis bestaat uit twee verdiepingen verbonden door een binnentrap. Verfris uzelf in het zwembad tijdens de hete zomerdagen en organiseer barbecues met uw familie en vrienden. Maak van de gelegenheid gebruik om de stad Sibenik te bezoeken, met zijn vele historische en culturele bezienswaardigheden. U kunt ook excursies maken naar het Krka National Park en u laten inspireren door de prachtige natuur.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 9
Plaats: Bilice
Regio: Dalmatië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 5

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar BiliceDalmatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie